of  

or
Sign in to continue reading...

Sebut Harga Untuk Skim Perlindungan Takaful Ke Atas Wang Dan Bangunan Milik Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN)

IM Insights
By IM Insights
5 years ago
Sebut Harga Untuk Skim Perlindungan Takaful Ke Atas Wang Dan Bangunan Milik Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN)

Takaful


Create FREE account or Login to add your comment
Comments (0)


Transcription

  1. SEBUT HARGA UNTUK SKIM PERLINDUNGAN TAKAFUL KE ATAS WANG DAN BANGUNAN MILIK PERBADANAN TABUNG PENDIDIKAN TINGGI NASIONAL (PTPTN) KENYATAAN AM / TAWARAN 1. 1.1 Tawaran adalah dipelawa daripada syarikat-syarikat berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam kod bidang 221801 – Syarikat Insurans untuk Sebut Harga Untuk Skim Perlindungan Takaful Ke Atas Wang Dan Bangunan Milik Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) dan masih dibenarkan membuat tawaran pada masa ini untuk Sebut Harga berikut:- Tajuk Kategori Kod Bidang No. Dokumen Tarikh Buka Sebut Harga Tarikh Tutup Sebut Harga Sebut Harga Untuk Skim Perlindungan Takaful Ke Atas Wang Dan Bangunan Milik Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) Insurans 221801 PTPTN/ 2018/SH19 26 April 2018 (Khamis) 03 Mei 2018 (Khamis) sebelum jam 12.00 tengah hari  Taklimat berkaitan sebut harga akan diadakan pada 27 April 2018 (Jumaat), jam 10.30 pagi bertempat di Bilik Perbincangan 3, Tingkat 1, Blok D Menara PTPTN, Megan Avenue II, Jalan Yap Kwan Seng, Kuala Lumpur. (WAJIB HADIR) 1.2 Taklimat berkaitan sebut harga adalah WAJIB dihadiri oleh semua penyebut harga yang berminat. Kegagalan menghadiri taklimat seperti yang ditetapkan akan menyebabkan penyebut harga tidak layak dipertimbangkan menyertai sebut harga ini.
  2. 1 .3 Dokumen Sebut Harga hendaklah dimasukkan ke dalam Peti Sebut Harga Bahagian Perolehan, Tingkat 13A, Menara PTPTN, Blok D, Megan Avenue II, No.12 Jalan Yap Kwan Seng, 50450 Kuala Lumpur. 1.4 Sebut harga yang lewat dihantar tidak akan diterima / dilayan. Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) tidak bertanggungjawab ke atas sebarang kelewatan yang timbul secara langsung atau tidak langsung daripada sebut harga yang dihantar. 1.5 Semua keterangan mengenai sebut harga ini atau butir-butir lengkap mengenai syarat-syarat dan penentuan perkhidmatan perlu dikemukakan bersama-sama dokumen ini. 1.6 Tawaran akan ditolak sekiranya gagal memenuhi mana-mana syarat dalam dokumen sebut harga. 1.7 Pemilihan syarikat akan dibuat berdasarkan kebolehan dalam memenuhi skop kerja dan mematuhi spesifikasi yang ditetapkan serta anggaran kos yang ditawarkan oleh penyebut harga dan hanya penyebut harga yang berjaya akan dihubungi. 1.8 Pihak PTPTN berhak menamatkan perkhidmatan yang diberikan oleh syarikat pada bila-bila masa sekiranya : a) b) c) 1.9 Tidak mematuhi skop kerja; Tidak memenuhi kriteria yang telah dipersetujui; Tidak mengikuti spesifikasi yang ditetapkan. Semua pertanyaan atau penjelasan boleh berhubung dengan pegawaipegawai berikut : Bahagian Perolehan i. ii. Puan Che Anishah binti Aziz Encik Amir Azham bin Yunus Tel: 03.2193.1002 Tel: 03.2193.1580 Bahagian Pengurusan Takaful i. ii. Encik Ainudin Ramdan bin Ab Rashid Puan Nor Ruhaila Binti Hajenan Tel: 03.2193.1009 Tel: 03.2193.1567 Bahagian Perolehan, Tingkat 13A, Menara PTPTN, Blok D, Megan Avenue II, No.12 Jalan Yap Kwan Seng, 50450 Kuala Lumpur.